Siirry sisältöön
Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje Haku
Liity jäseneksi

Kylmäkuljetussovellus

ATP-neuvottelukunta on kehittänyt Kylmäkuljetus-nimisen sovelluksen, josta saa lämpösäädeltyihin elintarvikekuljetuksiin perusneuvonnan, missä lämpötiloissa tuotteet on kuljetettava …

ATP-neuvottelukunta on kehittänyt Kylmäkuljetus-nimisen sovelluksen, josta saa lämpösäädeltyihin elintarvikekuljetuksiin perusneuvonnan, missä lämpötiloissa tuotteet on kuljetettava ja mitä asioita kuljetuksen eri vaiheissa on huomioitava. Sen saa helposti ja ilmaiseksi ladattua Google Play ja Apple Store -kaupoista.

Mobiili-appista löytyy ohjeistukset kuormatilan rakenteisiin, lämpötilanhallintaan, kunnon ja siisteyden ylläpitoon, kylmäkoneiden toimintaan ja lämpötilasäädöksiin, lämpötilan rekisteröintiin, kylmätuotteiden kuljetusvaatimukset, ohjeet kuormaukseen, asiapaperihallintaan, purkuun ja paluujakeiden kuljettamiseen. Sovelluksessa on myös linkit laitteistovalmistajien huolto- ja tukisivuille.

Sovelluksen kehitystyön rahoittivat Reijo Rautauoman säätiö, TT-säätiö sekä korivalmistaja- ja rekisteröintilaitteita valmistavat yritykset. Yhteisen Toimialaliiton yhteydessä toimiva ATP-neuvottelukunta toimii yhteistyön alustana ja ottaa mielellään kiinnostuneet toimijat mukaan edelleen kehittämään ja päivittämään sisältöä.