Siirry sisältöön
Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje Haku
Liity jäseneksi

Jäsenet tyytyväisiä YTL:n tekemään työhön – jäsenkyselyn tuloksia hyödynnetään uuden strategian toimeenpanossa

YTL toteutti jäsenkyselyn vuoden 2023 lopussa. Jäsenkyselyn tulokset ovat rohkaisevia ja osoittavat, että YTL on onnistunut palvelemaan jäseniään hyvin vuonna 2023. Keskiarvot ovat korkealla tasolla, mikä kertoo siitä, että jäsenet arvostavat toimiston palvelua ja henkilöstön ammattitaitoa. Myös johdon toiminta on saanut hyvän arvosanan, mikä kertoo siitä, että liiton johto on onnistunut luotsaamaan YTL:ää oikeaan suuntaan.

Saatujen tulosten perusteella voidaan todeta, että yleisesti ottaen jäsentyneisyyskyselyyn vastanneet olivat tyytyväisiä arvioituihin osa-alueisiin.

Kyselyssä jäsenille esitettiin myös niin sanottu suosittelu-kysymys. Pisteluku oli 42,8, mitä voidaan pitää erinomaisena. Suosittelu-kysymyksen tulos on tärkeä, sillä suositukset ovat usein vahva merkki asiakastyytyväisyydestä. On hienoa nähdä, että jäsenet ovat valmiita suosittelemaan YTL:n jäsenyyttä myös muille yrityksille.

Kysely sisälsi myös avovastauskysymyksiä. Avovastauksista saatava palaute on tärkeä osa strategiaprosessia, jota tehdään vuonna 2024. Niiden avulla saadaan arvokasta tietoa siitä, mitä jäsenet toivovat ja odottavat YTL:lta tulevaisuudessa. Tämä auttaa meitä räätälöimään toimeenpanosuunnitelmaamme niin, että se vastaa jäsentemme tarpeita ja odotuksia.

Uuden strategian toimeenpano vuosille 2024–2030 tulee olemaan merkittävä askel kohti entistä vahvempaa ja kestävämpää YTL:ää. Jäsenkyselyn tulokset antavat meille hyvän pohjan jatkaa työtä jäsentemme parhaaksi ja varmistaa, että YTL on entistäkin parempi kumppani yrityksille tulevina vuosina.

Pekka Tsupari 19.2.2024
YTL ry:n toimitusjohtaja