Siirry sisältöön
Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje Haku
Liity jäseneksi

Kylmäkuljetussovellus jälleen ladattavissa

Kylmäkuljetussovellus on jälleen ladattavissa Googlen Play ja Apple- kaupoista. Kylmäkuljetussovellus on neuvontaväline lämpösäädeltyjen kuljetusten toimintoihin.

Voit ladata sovelluksen

Juha Kujanpää, lihateollisuuden tuotteita ajavasta JK-Log Oy:stä, kehuu Kylmäkuljetus-mobiilisovellusta: ”Hyvää on selkeä alkunäyttö. Sieltä löytyy tiedot tuotteiden kuljetusvaatimuksista. Kuormatilan vikojen osalta löytyy kokeneemmallekin kuljettajille hyviä vinkkejä mm. ovien tiiveyden tarkistamisesta ja hyvä muistutus varaumien tekemisestä asiapapereihin, ettei kuljettajalle jää vastuuta tuotevioista tai puutteista.” ”Uusille kuljettajille on varmasti hyödyllistä katsoa kuvaukset toimitusketjusta ja miten asiakkaiden kanssa toimitaan. Sovellus sopii hyvin koulutuksen apuvälineeksi”, työnjohtajana toimiva Kujanpää toteaa.

Kujanpää suosittelen sekä uusia kuin kokeneempia kuljettajia lataamaan sovelluksen omaan kännykkään. Yritykset voisivat ohjeistaa kautta linjan työntekijöitä käyttämään sitä. Kujanpää pitäisi hyvänä, että kylmälaitteiden huoltopisteet ympäri Suomen löytyisi sovelluksesta. Laitevalmistajatuki-sivulta kyllä löytyy linkit valmistajien ja maahantuojien tukisivustoille, mutta huoltopisteitä ei suoraa ole lueteltu. Yhteinen Toimialaliitto ry:n yhteydessä toimiva ATP-neuvottelukunta julkaisi Kylmäkuljetus -sovelluksen kesällä 2020 ja se on ladattavissa ilmaiseksi IOS- ja Google Play -kaupoista kännyköihin. Neuvontasovellus oli yhteishanke, jossa olivat mukana korivalmistajat, kylmäkonelaitteidenmyyjät ja Maailman logistiikka- sekä TT-säätiöt.

Lisätietoja: Jouni Lind jouni.lind@ytl.fi p. 050 521 3305