Siirry sisältöön
Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje Haku
Liity jäseneksi

Teknologia ja standardit – avaimia hyvään vanhuuteen

Ikääntyneiden osuus väestöstä kasvaa vauhdilla. Tällä on laajoja taloudellisia, sosiaalisia, kulttuurisia ja poliittisiakin vaikutuksia. Tärkeintä tämän kaiken keskellä on, että vanhuksilla on mahdollisuus hyvään ja täysipainoiseen elämään.

Yhteinen Toimialaliitto YTL ry järjesti yhdessä Terveysteknologia ry:n kanssa webinaarin, jossa käsiteltiin ratkaisuja väestön ikääntymisen mukanaan tuomiin haasteisiin – webinaarin tallenne.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Vanheneva väestö on huomioitava koko yhteiskunnan toiminnassa ja kehityksessä. Tämä vaatii vanhojen toimintatapojen ravistelua. Millä keinoin pystymme rakentamaan ikämyönteistä yhteiskuntaa, jossa huolehditaan vanhuspalveluiden laadusta ja saatavuudesta, tuetaan ikäihmisten aktiivisuutta ja omatoimisuutta, torjutaan ikäsyrjintää ja luodaan ikäystävällisiä työpaikkoja?

Webinaarin ohjelma

Webinaarissa kuultiin useita kiinnostavia asiantuntijanäkökulmia vanhenevan yhteiskunnan ongelmiin ja esiteltiin keinoja niiden ratkaisemiseksi. Teknologialla ja standardeilla on merkittävä rooli haasteiden selättämisessä ja ikämyönteisen yhteiskunnan rakentamisessa.

Kimmo Konkarikoski
kimmo.konkarikoski@ytl.fi

Lisää aiheesta