Siirry sisältöön
Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje Haku
Liity jäseneksi

Toimitusjohtajan kesäterveiset!

Hyvät liiton jäsenet ja yhteistyökumppanit

Kulunut kevät on ollut yrityksille haastavaa aikaa. Monet yritykset ovat joutuneet tekemään vaikeita päätöksiä, kuten henkilöstön vähennyksiä ja säästötoimenpiteitä, selvitäkseen Suomen talouden taantumasta ja hankalastakin tilanteesta.

Haastavat ajat ovat aina myös uudistumisen aikaa. On opittava uusia tapoja toimia ja kehitettävä uusia liiketoimintamalleja. Digitaalisuus on noussut entistä tärkeämpään rooliin, ja etätyöskentely  tarjoaa useasti kaivattuja joustoja ja kustannussäästöjä. Monet yritykset ovat myös panostaneet verkkoliiketoimintaan ja kehittäneet uusia innovatiivisia tuotteita ja palveluita vastatakseen muuttuneisiin tarpeisiin.

Vaikka kevät on ollut raskasta aikaa monille yrityksille, on tärkeää pitää pää ylhäällä ja uskoa parempaan tulevaisuuteen. Talouskasvu näyttää nyt vahvistuvan, ja toivonkipinä jälleen heräämässä. Tuorein yrityksille suunnattu suhdannebarometri kertoo orastavasta optimismista yrityksissä. On tärkeää jatkaa sitkeästi työtä ja kehitystä, jotta voimme yhdessä selviytyä tästä haastavasta tilanteesta ja rakentaa vahvempaa tulevaisuutta.

Toivotan teille kaikille jäsenyrityksille ja yhteistyökumppaneille aurinkoista ja rentouttavaa kesää! Kesä on hyvä hetki ladata akkuja ja nauttia ansaitusta lomasta, oli se sitten kotona tai jossain ihanalla lomakohteella.

Muistakaa kuitenkin myös pitää huoli itsestänne ja läheisistänne. Muistakaa nauttia kesäpäivistä, mutta myös pitää huolta omasta terveydestä ja turvallisuudesta.

Toivotan teille kaikille mukavaa ja aurinkoista kesää!

Pekka Tsupari
pekka.tsupari@ytl.fi