Siirry sisältöön
Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje Haku
Liity jäseneksi

Uusi standardi koira-avusteiseen työskentelyyn – webinaari

Standardi SFS 7510 Koira-avusteisen kuntoutuksen koulutus ja ammatillisuus ikääntyneiden sosiaali- ja terveyspalveluissa kuvaa koira-avusteisen toiminnan erityispiirteitä ja vaatimuksia kohdistuen ikääntyneiden erityistarpeisiin sotealan palveluissa.

Standardi SFS 7510 Koira-avusteisen kuntoutuksen koulutus ja ammatillisuus ikääntyneiden sosiaali- ja terveyspalveluissa syntyi tarpeesta ohjeistaa erityisesti koira-avusteista työtä, jotta voidaan taata tasalaatuinen ja turvallinen palvelu kaikille asiakasryhmille.

Sen keskeisenä tavoitteena on palvelun sisällön asiakaslähtöisyys, yhdenmukaisuus, laatu sekä asiakkaan ja koiran turvallisuus ja koiran eettinen kohtelu työssä.

Standardissa kuvataan koira-avusteisen toiminnan erityispiirteitä ja vaatimuksia kohdistuen ikääntyneiden erityistarpeisiin sotealan palveluissa. Se sisältää kattavan ohjenuoran palvelun tuottajille, asiakkaille sekä palveluiden maksaja tahoille. Selkeä standardi auttaa myös ostajatahoa palvelun arvioimisessa. Webinaarissa vastattiin kysymyksiin miksi ja miten standardia käytetään. Webinaarin tallenne ja aineisto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Webinaarin ohjelma

Kimmo Konkarikoski
kimmo.konkarikoski@ytl.fi

Lisää aiheesta